Sertifikalı İSG Eğitim Programları | 09-23 Mayıs 2022

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen “Mersin İlinde İş Sağlığı ve Güvenliği Destek ve Rehberlik Sisteminin Geliştirilmesi” isimli proje kapsamında 09-23 Mayıs 2022 tarihleri arasında metal, kimya ve inşaat sektörlerine yönelik sertifikalı İSG eğitim programı düzenlenecektir.

Sertifikalı İSG Eğitim Programları | 09-23 Mayıs 2022

Eğitim Programlarına Kimler Katılmalı?

Sertifikalı İSG eğitim programına; metal, kimya ve inşaat sektörlerinde yer alan firmaların işverenleri/yöneticileri, firma çalışanları ve İSG danışmanları/uzmanlarının katılımları beklenilmektedir.

Eğitim Programlarının Amacı:

Çok tehlikeli sınıfta yer alan metal, kimya ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarımızın işverenlerinin/yöneticilerinin, çalışanlarının ve iş sağlığı ve güvenliği(İSG) danışmanlarının/uzmanlarının İSG konularında bilgi edinmelerini veya var olan bilgilerini geliştirmelerini sağlayarak firmalarımız özelinde İSG kültürü oluşumuna katkı sunmaktır.

Ayrıca eğitim programları sonrası düzenlenecek olan yurtdışı saha ziyareti ve uluslararası sertifika programı organizasyonuyla yurtdışında bulunan örnek İSG uygulamalarının ilimize ve firmalarımıza transferini sağlamak da hedeflenmektedir.

Eğitim Programları İçeriği ve Eğitim Programlarına Kayıt:

Aşağıda yer alan linkler üzerinden ulaşabileceğiniz ilgili sayfalar üzerinde eğitimlere ilişkin detaylı bilgiler ile kayıt formları bulunmaktadır.

Diğer Bilgiler:

• Eğitim programlarına katılım ücretsizdir.
  • Programın en az %80’ine katılım sağlayanlara katılım sertifikası verilecektir.
  • Program kapsamında yapılacak olan ara sınavlarda başarılı olanlar arasından ilk 10 kişi uluslararası yurtdışı saha ziyareti ve sertifikasyon organizasyonuna katılım hakkı kazanacaktır.
  • Programın en az %80’ine katılmayanların ara sınavlardan başarılı olsa dahi uluslararası saha ziyareti programına katılım hakkı bulunmamaktadır.

Not: Yukarıda ifade edilen tüm program özelinde her türlü değişiklik / iptal Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılabilecektir.

İletişim:

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası