İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Üyeliği için başvurular 2 Ocak günü başlıyor

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurullarına 99’ar kadın ve genç girişimciyi gönderecek.

Kadın ve genç girişimciliğinin nitelik ve nicelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla çalışmalar yürüten TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Mersin İl Genç Girişimciler Kurulu Üyelerinin yenilenecek olması nedeniyle, başvuruların kabulü 2 Ocak 2019 Çarşamba günü itibariyle başlayıp, 16 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 16:00’ya kadar devam edecektir.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarına 99’ar kadın ve genç girişimciyi gönderecek.

İl Kadın Girişimciler Kuruluna üye olabilmek için;

• Ticaret siciline kayıtlı,
  • gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı,
  • yönetim kurulu üyesi,
  • yöneticisi,
  • genel müdürü veya murahhas azası

olması gerekmektedir.

İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olabilmek için;

• a) 18 yaşından gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması,
    • Ticaret siciline kayıtlı,
    • gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı,
    • yönetim kurulu üyesi,
    • yöneticisi,
    • genel müdürü veya murahhas azası

olması gerekmektedir.

Konu hakkında detaylı bilgi ve başvuru formlarına www.mtso.org.tr adresinden ulaşılabilmektedir.

Adaylar, kurul üyeliği için aşağıdaki linkten indirebilecekleri başvuru formlarını en geç 16 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 16:00’ya kadar Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 3.Kat Meslek Komiteleri Birimine elden yapmaları gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeliği Başvuru Formu için tıklayınız ► TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeliği Başvuru Formu için tıklayınız ►