''HORIZON 2020 : SME INSTRUMENT'' Proje Yazma Eğitimi

''HORIZON 2020 : SME INSTRUMENT''  Proje Yazma Eğitimi

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Projeler Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında, teknoloji ve yenilik odaklı KOBİ'lerin ürünlerini pazara sunmalarına destek olmak amacıyla Horizon 2020 kapsamında yürütülen SME Instrument programına yönelik olarak 08-09 Mayıs 2017 tarihlerinde proje yazma  eğitimi düzenlenmesi planlanmaktadır. SME Instrument Programı kapsamında KOBİ'lerin inovatif faaliyetlerine yönelik olarak aşamalı bir sistem yürütülmektedir. 1. Faz'da 50.000 Euro'ya kadar bütçe ile fizibilite projeleri desteklenirken, 2. Faz'da 2,5 Milyon Euro'ya kadar geliştirme ve demonstrasyon faaliyetlerini kapsayan projelere destek verilmektedir. Eğitim kapsamında bu programlara yönelik genel bilgilendirme, doğru bir başvuru stratejisi oluşturma, proje hazırlanırken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar gibi konulara değinilecektir.

ÖN KAYIT İÇİN LÜTFEN BU ADRESTEKİ FORMU DOLDURUNUZ.

(Eğitim programı gerçekleşmesi, yeterli talep toplanmasının ardından kesinlik kazanacaktır.Katılım 20 kişi ile sınırlı olacaktır.)

Yer: Mersin Ticaret ve Sanayi Odası

Tarih:  08-09 Mayıs 2017

Saat:  09:30 – 16:30

Ücret: 150 TL (KDV dahildir.Kaydınız onaylandıktan sonra banka bilgileri sizinle paylaşılacaktır.)

MTSO Projeler Müdürlüğü

İletişim : 0324 2389500 (363)