Ekonomi İstikrar Kalkanı paketiyle ilgili görüş ve öneri talepleriniz

​Dünya çapında bir salgına dönüşen Korona virüsün ekonomiye olan olumsuz etkilerini en aza indirmek için Devletimiz tarafından “Ekonomi İstikrar Kalkanı” isimli önlemler paketi uygulamaya alınmıştır. Paketin uygulanması aşamasında üyelerimiz, yaşadıkları sorun ve çözüm önerileri ile taleplerini bu form aracılığı ile Odamıza iletmeleri halinde Komisyonumuz tarafından hazırlanacak raporla çözümler üretilmek üzere Odamız tarafından TOBB aracılığı ile ilgili mercilere iletilecektir.

Ekonomi İstikrar Kalkanı paketiyle ilgili görüş ve öneri talepleriniz

Formun Doldurulması ve Gönderilmesi:

İletişim Formu sadece Oda üyeleri tarafından kullanılabilecek şekilde hazırlanmış olup, vergi numarasının girilmesi ile arama yapılabilmektedir. Vergi numarası doğru ise firma bilgilerinizle birlikte form açılacak ve “Öneri ve Taleplerinizi Yazınız” bölümünü doldurduktan sonra ad, soyad ve GSM (cep telefonu) numarası yazarak “GÖNDER” butonuna basılacak ve cep telefonunuza gelen mobil onay kodunu ekranda belirtilen süre içerisinde girerek “BİTİR” butonuna basarak işlemi sonuçlandırmış olacaksınız.

FORM SAYFASI için TIKLAYINIZ!