9. Mersin İş ve Kariyer Fuarı, 2-3 Mayıs 2019

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde başlayan Milli İstihdam Seferberliği-2019  politikasının bir yansıması olarak Mersin Valiliği himayelerinde; Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) koordinasyonu ile iş arayanlar, öğrenciler, işverenler ve ilgili kurum/kuruluşlarını bir araya getirerek, yerel ekonomi ve istihdam ortamını hareketlendirmek, güçlendirmek ile iş gücünü, ilimizin iş olanakları hakkında bilgilenmek amacıyla 2-3 Mayıs 2019 tarihlerinde 9. Mersin İş ve Kariyer Fuarı düzenlenecektir.

9. Mersin İş ve Kariyer Fuarı, 2-3 Mayıs 2019

"Burası Mersin Burada İş Var" mottosuyla 2-3 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan 9. Mersin İş ve Kariyer Fuarı resmi açılış Akdeniz İhracatçı Birliklerinde (AKİB), firma/kuruluş standları ise Mersin Palm City AVM'de (sinema önü) kurulacaktır.

Fuarda yer almak ve online stant başvurunda bulunabilmek için aşağıdaki linkten başvurabilirsiniz.

BAŞVUR!