Zararlı Kimyasalların İhracat ve İthalatına İlişkin PIC Yönetmeliği Hakkına 24.04.2017 tarihinde yayınlandı

Zararlı Kimyasalların İhracat ve İthalatına İlişkin PIC Yönetmeliği Hakkına

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza intikal eden yazıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Zararlı Kimyasalların İhracat ve İthalatına İlişkin PIC Yönetmeliği Taslağı ” görüşlere açıldığı bildiirlmiştir.

Taslak hakkındaki görüş ve önerilerinizin, 17.02.2006 tarih ve 26083 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine uygun ve aynı Yönetmeliğin ekinde yer alan “Görüş Bildirme Formu”na işlenmiş olarak en geç 12.05.2017 tarihi mesai saati sonunu kadar Birliğimize yazılı olarak, ayrıca [email protected] adresine elektronik ortamda gönderilmesini gerekmektedir.

İlgili taslağa ve eklerine BURADAN ulaşmak mümkündür.

Üyelerimize duyurulur.