Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi - Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi 22.04.2021 tarihinde yayınlandı

Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi - Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda; TOBB, TOBB ETÜ ve Global Al Hub iş birliğinde gerçekleştirilen Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında, 19-23 Nisan 2021 tarihleri arasında online olarak "Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi" gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Söz konusu eğitimde; uygulamalı bir şekilde Denetimli ve Denetimsiz Makine Öğrenimi algoritmalarının temelleri anlatılacağı, Python programlama dilini kullanarak Makine Öğrenmesi projeleri oluşturmak için gerekli beceriler kazandırılacağı belirtilmektedir. Ücretsiz olacak eğitim sonrasında katılımcılara sertifika verileceği ifade edilmektedir.

Etkinlik duyuru metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.