Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) 2020 Zirvesi Hazırlıkları Hakkında 20.02.2020 tarihinde yayınlandı

Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) 2020 Zirvesi Hazırlıkları Hakkında
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda; TCDD Taşımacılık A. Ş. 'den Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) 2020 Zirvesi Hazırlıklarına ilişkin olarak alınan yazıya atfen, İktisadi İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) bünyesinde yer alan ve küresel ölçekte üyeleri bulunan hükümetler arası bir örgüt konumundaki Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) tarafından, 27-29 Mayıs 2020 tarihleri arasında Almanya'nın Leipzig şehrinde, "Sürdürülebilir Kalkınma İçin Ulaştırma İnovasyonları" temalı bir Zirve düzenleneceği belirtilmektedir. Ulaştırma Bakanının da davet edildiği belirtilen ve taslak programı ekte sunulan Zirveye çok sayıda özel sektör temsilcisinin de katılması beklendiği ifade edilmektedir.

Ayrıca, ITF yapılanmasında üye ülkelerin özel sektör temsilcilerinin yer aldığı ve üye listesi ve faaliyet alanları ekte sunulan bir Kurumsal Ortaklık Kurulunun bulunduğu belirtilmektedir. Üyelik için firmalardan üç yıllık taahhüt ve Kurumsal Ortaklık Kurulu tarafından başlatılan farklı projeleri finanse etmek üzere üyelik ücreti alınmakta ve firma temsilcilerinin iyi derecede İngilizce bilmelerinin istendiği bildirilmektedir.

Söz konusu Zirvede ve/veya Kurumsal Ortaklık Kurulunda yer almak isteyen üyelerimizin, iletişim bilgilerini TOBB'a iletilmek üzere "[email protected]" adresine göndermesi gerekmektedir.

Ek: Zirve Taslak Programı ve Kurumsal Ortaklık Kurulu Üye Listesi

Üyelerimize duyurulur.