Türkmenistan’da Enerji Projeleri ve Yatırım Konferansı (16 Ekim 2018, İstanbul) 08.10.2018 tarihinde yayınlandı

TOBB’dan alınan yazıda; 5 Mart 2017 tarihinde Tahran’da gerçekleştirilen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (EİT TSO) 16. Genel Kurulu’nda, EİT TSO Sekretaryası'nın 2018-2021 yıllarında TOBB tarafından yürütülmesinin kararlaştırıldığı iletilmektedir.

Türkmenistan’da Enerji Projeleri ve Yatırım Konferansı (16 Ekim 2018, İstanbul)

16 Ekim 2018 tarihinde TOBB, EİT TSO ve Türkmenistan Dışişleri Bakanlığı işbirliğinde “Türkmenistan’da Enerji Projeleri ve EİT Bölgesinin Kalkınmasına Olan Etkileri” adlı bir Konferans ve ikili iş görüşmelerinin düzenleneceği belirtilmektedir. TOBB İstanbul Hizmet binasında gerçekleştirilecek olan etkinlik ile Türkmenistan’da devam eden enerji projelerinin tanıtılması hedeflenmektedir. Konferansın ardından, katılımcı Türkmen yetkililerinin temsilcileri ile firmalarımız arasında ikili görüşmelerin gerçekleştirilebileceği de ifade edilmektedir.

Etkinliğe katılım için son başvuru tarihi 12 Ekim 2018 olup, başvuru formu ve taslak program ektedir.

Detaylı bilgi ve başvuru için iletişim:
Adem KULA
Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (EİT TSO)
Tel: 0212 324 95 42
E-Posta: [email protected]