TOBB ETÜ İş Dünyası Burs Programı 08.08.2018 tarihinde yayınlandı

TOBB ETÜ İş Dünyası Burs Programı başvuruları başladı

TOBB ETÜ İş Dünyası Burs Programı

İş Dünyasının Değerli Temsilcileri,

TOBB ETÜ faaliyete geçtiği 2004 yılından beri, değerli Oda ve Borsa camiasının desteği ile fark yaratan bir üniversite olmuştur. İlk kez TOBB Üniversitesi tarafından uygulamaya konularak iş dünyası-üniversite iş birliğini somutlaştıran ortak eğitim programı, üniversitelerin hayatın içine katılması için yol gösterici bir program haline gelmiştir. Mezunlar ortak eğitim programı sayesinde, mezun oluncaya kadar, toplamda 1 yıl şirketlerde çalışarak, hayata yaşıtlarından önce katılabilmektedirler.

TOBB Üniversitesi 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren “İş Dünyası Burs Programı” kapsamında, lisans düzeyinde maddi imkânı yetersiz başarılı öğrencilerin eğitimlerine destek vererek ülkemizin gelişimine ve geleceğine katkı sağlamayı ve sorumluluk sahibi, girişimci ve lider bireyleri yetiştirerek toplumumuza kazandırmayı amaçlamaktadır.

Söz konusu program kapsamında, ilinizden lisans eğitimi için üniversitemizi tercih eden başarılı öğrencilere, burs veren kişi, kurum ve kuruluşlarca üniversitemiz tarafından belirlenen yıllık gider (eğitim, barınma ve yaşam katkı payı) kadar olan tutarda 5 yıl ve ilave bir akademik dönem boyunca burs verilecektir. Beyanname verme yükümlülüğü olan gerçek kişilerle kurumlar vergisi mükellefleri yapacakları bağışların tamamını vergi matrahlarından indirebilirler.

Ayrıntılı bilgi için İş Dünyası Burs Programı internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tüm sorularınız için [email protected]

TOBB ETÜ 2018-2019 Tanıtım Rehberi