TİM - Fransa/Lyon Ticaret Heyeti 18.04.2018 tarihinde yayınlandı

TİM - Fransa/Lyon Ticaret Heyeti

T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçıalr Meclisi organizasyonu ve THY işbirliği ile 18-20 Haziran 2018 tarihleri arasında Fransa'nın Lyon şehrine yönelik bir Ticaret Heyeti düzenlenecek olup Lyon  bölgesini kapsayacak söz konusu organizasyonda Türkiye-Fransa iş forumunun yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan ikili firma görüşmelerinin (B2B) gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyetimizeOtomotiv ve yedek parçalarıTekstil, Makine ve aksamları (takım tezgâhları, ağır iş makinelerinin aksam ve parçaları), Mobilya ve Gıda sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara göre imal ve ihraç eden firmalarımızın katılımlarında fayda görülmektedir.

Bu çerçevede, azami 15 firma temsilcisinden oluşacak heyete katılmak isteyen firmalarımızın en geç 04 Mayıs 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar   https://bit.ly/2JJdTi3 adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurmaları ve organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama, toplantı ve transfer işlemlerinden doğan giderlerin karşılanmasını teminen 980-Euro tutarındaki katılım ücretini Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM), Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282), IBAN No: TR93 0001 5001 5804 8000 9634 35 numaralı EURO hesabına yatırmaları ve ödemeye dair dekontu [email protected] adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir (Tel: 0212 454 00 96). Dekont ulaştıktan sonra katılım kesinleşmekte olup, etkinlik kapsamında uçak biletleri kesildikten ve otel rezervasyonları teyit edildikten sonra katılımın iptali durumunda ücret iadesi yapılmamaktadır.

Umuma Mahsus Pasaport sahibi T.C. vatandaşlarının ülkeye girişleri vizeye tabidir. Hâlihazırda geçerli Schengen vizesi bulunmayan firma temsilcilerinin heyet başvurularını kesinleştirdikten sonra Fransa vizesine münferit olarak başvurmaları gerekmektedir.

Nitelikli bir heyet programının gerçekleşmesi ve beklentilerin karşılanması için başvuru ve ödemelerin vakitlice yapılması büyük önem arz etmektedir.

Üyelerimize duyurulur.