Seafood Expo Global 2019 Fuarı 13.08.2018 tarihinde yayınlandı

İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nden alınan yazıda; Brüksel/Belçika’da 07-09 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Seafood Expo Global – Global Su Ürünleri 2019 Fuarı’na yönelik olarak Genel Sekreterliklerince 15. kez Türkiye Milli Katılımı organize edilmesi planlandığı belirtilmektedir.

Seafood Expo Global 2019 Fuarı

2019 yılında 27.si düzenlenecek olan Global Su Ürünleri Fuarı, su ürünleri sektöründe  dünyanın en  önemli fuarı olarak kabul edilmekte ve her yıl 1.700’ün üzerinde katılımcıya ev sahipliği  yapmaktadır.  2018 yılında, muhtelif deniz  ürünleri  üreticisi  ve  ihracatçısı  15  Türk  firması,  yaklaşık  600  m2’lik  bir  alanda, Türkiye milli katılımı adı altında, “Turkey: The Dreamland of Seafood” ve “Turkey: Discover the Potential” konseptiyle Türkiye adına yakışır bir ortamda ürünlerini ziyaretçilere sunma imkânı bulmuştur.

Bahse konu fuara ilişkin çalışmaların sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak  alan  tespitinde  kullanılmak  üzere,  fuara  başvuruda  bulunmayı  planlayan  üyelerimizin,  29 Ağustos 2018 Çarşamba günü mesai saatleri bitimine kadar kaç metrekareyle  katılmak  istediklerine  ilişkin ekte yer alan ön başvuru formunu doldurarak, İİB Genel Sekreterliğine 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya [email protected] e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.