Peruda Düzenlenecek Olan Uluslararası Altın, Gümüş ve Bakır Sempozyumu 06.02.2020 tarihinde yayınlandı

Peruda Düzenlenecek Olan Uluslararası Altın, Gümüş ve Bakır Sempozyumu

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda; Peru Ulusal Madencilik, Petrol ve Enerji Odası tarafından, 26-28 Mayıs 2020 tarihleri arasında, Lima'da başta alltın, gümüş ve bakır jeolojisi olmak üzere doğal kaynakların potansiyeliyle ilgili farkındalığı arttırmayı, bölgedeki yeni yatırım ve iş olanaklarını teşvik etmeyi ve uzmanlar ve danışmanların pazarın gelişimi konusundaki bilgi ve etkileşimlerini güçlendirmeyi hedefleyen, "XIV. Uluslararası Altın, Gümüş ve Bakır Sempozyumu"nun düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu sempozyuma ilişkin detaylı bilgilere ve taslak programa, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.