Nadlan City: The Israeli Real Estate Convention Etkinliği 20.09.2017 tarihinde yayınlandı

Nadlan City: The Israeli Real Estate Convention Etkinliği

TOBB’dan alınan yazıda, İsrail Ticaret Ataşeliğinden alınan yazıya atfen; 28-30 Kasım 2017 tarihlerinde İsrail’in Eilat kentinde düzenlenecek olan “Nadlan City: The Israeli Real Estate Convention” etkinliğine bir ticaret heyet ziyareti düzenleneceği bildirilmektedir.

İsrail Belediye Başkanları, hükümet yetkilileri, inşaat sektöründeki en büyük firmaların yöneticileri ve proje sorumlularının katılacağı etkinliğin inşaat, emlak ve inşaat yan sektörlerinde (çimento, beton, çelik vs) İsrail’in en büyük organizasyonu olduğu ifade edilmektedir.

Organizasyonun iki ülke arasında işbirliğinin geliştirilmesine faydalı olacağı ve yaklaşık 3200 ilgili karar merciinin katılımının beklendiği iletilmektedir.

Söz konusu organizasyona katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri sunulan yetkili ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

YETKİLİ KİŞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Berna UZUN

Tel: 0 212 317 65 47