MEYBEM KOBİ Danışmanlığı ve Proje Yöneticiliği Sınavları 20.03.2020 tarihinde yayınlandı

MEYBEM KOBİ Danışmanlığı ve Proje Yöneticiliği Sınavları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda, tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların sınav ve belgelendirme işlemlerinin yürütülmesi amacıyla TOBB iştiraki olarak kurulan TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş, Oda ve Borsalarımızın bulunduğu tüm il ve ilçelerde belgelendirme hizmetini kurumsallaştırdığı, bu kapsamda 44 farklı meslekte 55 binden fazla kişiye mesleki yeterlilik belgesi vererek, alanında lider ve öncü bir kuruluş olarak faaliyetlerine devam ettiği bildirilmektedir.

Sınav ve belgelendirme faaliyetleri ile ilgili olarak, daha önce Yet-Mer bünyesinde yürütülen "Proje Yöneticisi Seviye 5", "Proje Yöneticisi Seviye 6" ve "KOBİ Danışmanı Seviye 6" mesleki yeterlilik sınav ve belgelendirme çalışmaları MEYBEM tarafından devralınmış, bu kapsamda gerekli akreditasyon ve yetkilendirme çalışmalarının tamamlandığı ifade edilmektedir.

"Proje Yöneticisi Seviye 5", "Proje Yöneticisi Seviye 6" ve "KOBİ Danışmanı Seviye 6" mesleki yeterlilik sınavlarının her ay düzenlenmekte olup, https://meybem.voc-tester.com/basvuru adresinden üzerinden sınavlara başvuru yapabileceği belirtilmektedir.

En yakın sınav tarihleri olarak; KOBİ Danışmanı Seviye 6 yeterliliği için 17 Mart 2020(teorik), 21-22 Mart 2020 (performans); Proje Yöneticisi Seviye 5 ve Proje Yöneticisi Seviye 6 yeterlilikleri için 20 Mart 2020(teorik), 21-22 Mart 2020 (performans) olarak belirlendiği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.