Jean Monnet Burs Programı, 2020-2021 Akademik Yılı Duyurusu 13.09.2019 tarihinde yayınlandı

Jean Monnet Burs Programı, 2020-2021 Akademik Yılı Duyurusu

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürlüğü'nden alınan bir yazıda; Ülkemizin, Avrupa Birliği(AB) üyeliği hedefi çerçevesinde, AB alanında uzmanlaşmış nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi ve AB müktesebatının etkin bir şekilde uygulanabilmesi için ihtiyaç duyulan idari kapasitenin geliştirilmesi amacıyla Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından yürütülen ve AB tarafından finanse edilen Jean Monnet Burs Programı'nın, 2020-2021 akademik yılı duyurusunun, 21 Ağustos 2019 tarihinde yayınlandığı ifade edilmektedir. Programın son başvuru tarihinin, 05 Kasım 2019 olduğu belirtilmektedir.

Bursun kapsamı, başvuru koşulları ve sınav sürecine ilişkin gerekli tüm bilgi ve belgelerin, Avrupa Birliği Başkanlığı (www.ab.gov.tr) ve Jean Monnet Burs Programının (www.jeanmonnet.org.tr) internet sitelerinde yer aldığı ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.