İtalya Sanayiciler Birliği Confındustria'nın, Milano'da Düzenleyeceği Etkinlik, 27-28 Şubat 2020 06.01.2020 tarihinde yayınlandı

T.C. Dışişleri Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; İtalya Sanayiciler Birliği Konfederasyonu'nun (Confindustria) organize ettiği, İtalyan ve uluslararası şirketleri bir araya getirmeyi amaçlayan CONNEXT 2020 isimli etkinliğin, 27-28 Şubat 2020 tarihlerinde, Milano'da gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğin, sanayi birlikleri, ticaret odaları, kamu kurumları, kredi ve finans kuruluşları, üniversiteler, araştırma merkezleri ve her ölçekteki şirketin katılımıyla tecrübe ve görüş paylaşımı imkanı sağlayacağı ve ayrıca şirketlerin ikili görüşmeler gerçekleştirebileceği iletilerek özellikle Afrika, Akdeniz Bölgesi, Doğu ve Orta Avrupa, Rusya ve AB'den yabancı şirketlerin katılımının arzu edildiği bildirilmektedir.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye "https://connext.confindustria.it/2020/international" linkinden ulaşılabildiği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.