INNOSUP-02-2016 Ufuk 2020 KOBİ Yenilik Ortaklığı 06.06.2016 tarihinde yayınlandı

INNOSUP-02-2016 Ufuk 2020 KOBİ Yenilik Ortaklığı

Avrupa Komisyonu tarafından Ufuk 2020 Programı kapsamında "KOBİ Yenilik Ortaklığı" konulu bir teklif çağrısı yayınlanmıştır.

Bu çağrı 90 KOBİ'ye ve başlangıç aşamasındaki işletmelerin diğer ülkelerdeki araştırma görevlileri ile birlikte yenilikçi iş fikirleri bulma imkanı sağlayacaktır. Ayrıca KOBİ'lerin ve başlangıç aşamasındaki işletmelerin (start-up), aranan niteliklere sahip araştırmacıların olmaması veya maliyetin yüksek olması gibi nedenlerle, alanında uzman araştırmacıları istihdam edememeleri sorununu ortadan kaldırarak, işletmelerin yenilikçilik faaliyetleri ve büyümeleri için önem taşıyan alanlarda uzmanlık bilgisine erişmelerine imkan sağlayacaktır.

Proje başvurularının 30 Haziran 2016 Brüksel saati ile 17:00'a kadar elektronik form ile Avrupa Komisyonu Araştırma ve Yenilik Katılımcı Portalı'na elektronik olarak sunulması gerekmektedir. Teklif çağrısına ilişkin ilave bilgi Avrupa Komisyonu'nun https://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/6087-innosup-02-2016.html internet adresinde yer almaktadır.

Çağrıya başvuru yapılması durumunda konuyla ilgili olarak odamız [email protected] e-posta adresine de bilgi vermesi rica olunur.