ICDDA Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri ( 11-13 Ekim 2016, Ankara ) 09.08.2016 tarihinde yayınlandı

ICDDA Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri”ne ilişkin duyurusu aşağıdadır:

"11-13 Ekim 2016 tarihleri arasında Savunma Sanayii Müsteşarlığı himayelerinde OSSA Savunma ve Havacılık Kümelenmesi ile Fransız organizasyon firması BCI’nın organizatörlüğüne gerçekleştirilecek olan SAVUNMA VE HAVACILIKTA İŞBİRLİĞİ GÜNLERİ’nde dünya savunma ve havacılık sanayinin dev isimleri Türk firmaları ile buluşmak üzere yeniden Türkiye’ye geliyor.

Üçüncüsü gerçekleşecek olan ve 3 gün sürecek etkinliğin ilk gününde Türkiye’deki Savunma ve Havacılık ve Offset Pazarının Panoraması konulu konferansa katılacak olan davetli ve katılımcılar; etkinliğin 2. ve 3. gününde ise ikili iş görüşmeleri yapma fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca orijinal ekipman üreticilerinin satın alma süreçleri ve tedarik  zinciri politikaları üzerine çalıştayların da düzenleneceği etkinliğin son gününde katılımcılar dilerlerse sanayi gezisine de katılabilecekler."

Etkinlikle ilgili detaylı bilgilere http://www.icdda.com.tr adresinden ulaşabilmektedir.