Hannover Messe Sanayi Fuarı İkili İşbirliği Görüşme (B2B) Etkinliği 30.01.2017 tarihinde yayınlandı

Dünyanın en önemli sanayi fuarı olarak kabul edilen Hannover Messe 24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecektir. Söz konusu fuar kapsamında Odamız, Avrupa işletmeler Ağı Projesi kapsamında Lüksemburg Ticaret Odası işbirliğinde ikili işbirliği görüşme etkinliği düzenleyecektir.

Hannover Messe Sanayi Fuarı İkili İşbirliği Görüşme (B2B) Etkinliği

Söz konusu ikili işbirliği görüşme etkinliği fuar kapsamındaki tüm sektörlere açıktır. (Endüstriyel Otomasyon, Enerji, Endüstriyel Ekipman, Otomasyon, Ar-Ge)- Görüşmeler fuarda “B2fair Matchmaking” alanında gerçekleştirilecektir.

- 24 Şubat 2017 tarihinden önce ikili iş görüşmelerine katılım ücretsiz olacaktır.

- Görüşmelere katılım aşağıda belirtilen link aracılığı ile online yapılacaktır.

24 Şubat 2017’den sonraki kayıtlarda ücret tarifesi: Stantlı katılımcılar için 95 Avro, stantlı katılımcılarda görüşmelere firmadan katılım sağlayacak diğer kişiler 75 Avro (kişi başı),  ziyaretçiler 100 Avro (kişi başı) olacaktır.

Önemli Not: Organizatör kuruluş (Lüksemburg Ticaret Odası), görüşmelerin sağlıklı geçmesi için kayıt yaptırmış firmaların katılımlarını iptal etmeleri durumunda 150 Avro iptal cezası ödemeyi kabul edeceğini bildirmektedir.

Söz konusu etkinliğe kayıt yaptırmak için tıklayınız

Etkinlik konusunda detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

İletişim: Mersin Ticaret ve Sanayi Odası

Projeler Müdürlüğü