Fruit Attraction Fuarı 23-25 Ekim 2018/ Milli Katılım Duyurusu 18.04.2018 tarihinde yayınlandı

Fruit Attraction Fuarı 23-25 Ekim 2018/ Milli Katılım Duyurusu

23-25 Ekim 2018 tarihleri arasında Madrid/ İspanya'da düzenlenecek olan FRUIT ATTRACTION Meyve, Sebze Ticaret Fuarı'na Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından Türkiye'den yeterli başvuru olması durumunda Türkiye milli katılımı yapılması planlanmaktadır.  Geçen sene 1.600 katılımcı firma ile gerçekleştirilen fuarın 120 ülkeden 70.000 ziyaretçisi bulunmaktadır.

Fuarda yaş meyve sebze, kuru meyveler-sebzeler, organik ürünler, dondurulmuş meyve-sebze, kabuklu meyveler, baharatlar, şifalı otlar, taze kesilmiş-hazır taze ürünler, çiçekler, canlı bitkiler sergilenmektedir.

Milli katılım organizasyonu altında katılacak firmalar için katılım bedeli tahmini 490€/m2'dir. Katılım bedeline; yer kirası, özel stand konstrüksiyonu, stand genel ve günlük temizlik hizmeti, kataloğa giriş bedeli, internet bağlantısı, ikram (çay-kahve-kurabiye,sandviç) hizmetleri dahildir. Nakliye hizmeti verilmeyecektir.

T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından İspanya Hedef Ülkeler Listesi'nde yer aldığı açıklanmıştır. Hedef ülkelerde fuar desteği %70 olarak uygulanmaktadır. Fuarın milli katılımının Ekonomi Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılımcı firmaların stand alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle Ekonomi Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 85.000 Türk Lirası'na kadar desteklenir.

Fuara katılmak isteyen firmaların   https://goo.gl/forms/ie360jmMQVdDzQ0U2  yer alan Online Başvuru Formu'nu doldurarak katılım payı toplam bedelinin %50'sinin belirtilen banka hesabına yatırıldığına dair ödeme dekontunu en geç 23 Nisan 2018 günü mesai bitimine kadar AKİB Genel Sekreterliğine (E-posta: [email protected]) göndermeleri önemle rica olunur.

Üyelerimize duyurulur.