FOODEX SAUDI 2017, 12-15 Kasım 2017 (BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI) 18.09.2017 tarihinde yayınlandı

Çukurova Kalkınma Ajansı’nın 72 m2 stant ile katılım sağlayacağı aşağıda detayları verilen Foodex Saudi Fuarı’na, katılımcı olarak stantta bulunmak isteyen üyelerimiz için ön başvuru formu aşağıda sunulmuştur. Seyahat, konaklama ve diğer kişisel harcamaların katılımcı firmalara ait olacağı katılım kapsamında, yeterli firma başvurusu alınması ve katılımcı firmaların KOSGEB'in şartlarını sağlaması durumunda KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği’nden faydalanabilmeleri için gerekli başvuru yapılacaktır.

FOODEX SAUDI 2017, 12-15 Kasım 2017 (BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI)

İlki  2013 yılında düzenlenen ve Suudi Arabistan’ın uluslararası alanda  lider Gıda ve İçecek Fuarı olan Foodex Saudi , 35’ten fazla ülkenin  gıda üreticilerini, perakendecilerini ,dağıtıcılarını bir araya getirerek gıda ürünleri ve gıda teknolojileri alanında çözümler sunan ve ticari iş imkanı yaratan bir fuardır.

2016 yılında 9800 m2 alanda 32 ülkeden 520’den fazla marka, 214 firma tarafından tanıtılmış ve fuar 7916 katılımcıya ev sahipliği yapmıştır.

Bu sene 12-15 Kasım 2017 tarihlerinde Suudi Arabistan Cidde Fuar Merkezi’nde Foodex Saudi’nin 5.si düzenlenecektir.

İlgili fuar; et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş gıda ürünleri, süt ve süt ürünleri, şekerleme, un ve unlu mamüller, içecek ve meşrubatlar, organik gıda ürünleri, helal gıda, sağlıklı gıda ürünleri, hizmet ve perakende teknolojisi, özel gıdalar ile ilgili sektörlerden; toptancılar, perakendeciler, dağıtıcı ve tedarikçiler, oteller, restoranlar, gıda hizmet sağlayıcıları ve yatırımcılar gibi tedarik zincirinin önemli üyelerini bir araya getirerek network geliştirmelerine ve beraber iş yapmalarına imkan sağlayacaktır. Ayrıca fuarın, gıda ve gıda teknolojileri alanında gelişmelerin ve yeni trendlerin öğrenilmesi adına da fırsat sağlayacağı düşünülmektedir.

ReedSunaidi tarafından organize edilen ve Türkiye ayağı Tüyap tarafından yürütülmekte olan fuara  2016 yılında Türkiye’den önemli gıda markaları ve ihracatçı birlikleri bazında katılım gerçekleştirilmiştir.

Katılım için Son Başvuru: 21 Eylül 2017 Perşembe, 13:00

Ön Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ.