DMO Katalog Başvuru Dönemlerinin Kaldırıldığına Dair Duyuru 20.09.2017 tarihinde yayınlandı

DMO Katalog Başvuru Dönemlerinin Kaldırıldığına Dair Duyuru

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden odamıza intikal eden yazıda, Devlet Malzeme Ofisi katalog uygulamaları içinde yer alan, Genel Katalog ve KOBİ Kataloğuna ilk defa başvuruda bulunacak olan firmalar için, Şubat-Nisan-Temmuz-Ekim ayları ile sınırlı olan “Dönemsel Başvuru” uygulamasının kaldırıldığı, katalogda yer almak isteyen firmalara, yılın her ayında başvuru yapabilme imkanı getirildiği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, bu uygulama ile firmalar için Ofis kataloğuna başvuru süreçlerinin kolaylaştırıldığı, katalogda yer alan tedarikçi sayısının arttırılarak kamu alımlarında daha rekabetçi bir ortamın sağlanmasının amaçlandığı belirtilmekte olup, genel kataloğa başvuruların Genel Müdürlük Katalog Daire Başkanlığına, KOBİ Kataloğuna başvuruların ise, Genel Müdürlük Katalog Daire Başkanlığı ya da ilgili taşra teşkilatı birimlerine yapılabileceği ifade edilmektedir.

Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelere;

– Genel Katalog için : BURADAN;
– KOBİ Kataloğu için: BURADAN ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.