Brezilya Yatırım Forumu 2019 (10-11 Ekim 2019, Sao Paulo) 24.09.2019 tarihinde yayınlandı

TOBB'dan Odamıza iletilen yazıda, Brezilya'nın Ankara Büyükelçiliği'nin yazısına istinaden, 10-11 Ekim 2019 tarihlerinde Brezilya Yatırım Forumu'nun düzenleneceği bildirilmektedir.

Brezilya Yatırım Forumu 2019 (10-11 Ekim 2019, Sao Paulo)

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde düzenleneceği iletilen Forumun; altyapı, enerji, endüstriyel tarım, teknoloji ve inovasyon gibi Brezilya ekonomisinin stratejik sanayi sektörlerinde yatırım fırsatlarını öne çıkaracağı, aynı zamanda Brezilya iş ortamında son zamanlarda gerçekleşen gelişmeleri öğrenmek adına önemli bir fırsat sunacağı belirtilmektedir.

Açılışını Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsanaro'nun yapacağı ve çok sayıda üst düzey yetkilinin katılım sağlayacağı Forum'da Brezilyalı Bakanlar ve önemli resmi kurumlar ile toplantılar gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu Forum'a ait detaylı program için lütfen tıklayınız.

Foruma katılım kaydı yaptırmak için lütfen tıklayınız.