Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı - Eşleştirme Etkinliği, 14 Kasım 2019 13.11.2019 tarihinde yayınlandı

Türk ve Suriyeli şirketleri ve girişimcileri Mersin’de buluşturmak, işlerini geliştirmek için işbirliği ve ortaklık fırsatlarını tartışmak, yerel ve Arap ihracat pazarları hakkında deneyim ve bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından 14 Kasım'da bir "Eşleştirme Etkinliği" düzenlenecektir.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı - Eşleştirme Etkinliği, 14 Kasım 2019

Tarih : 14 Kasım 2019, Perşembe Günü
Saat  :  13:00 -18:00
Yer    :  Mersin Hilton Oteli

Eşleştirme Etkinliği; girişimciler, araştırmacılar, işletmeler, paydaşlar ile fikirlerini paylaşmak, iş ve araştırma ortaklarını tanımlamakla ilgilenen kişileri hedeflemektedir.

Yenilikçi şirketler, üniversite araştırma merkezleri, kalkınma ajansları ve Mersin’de iş ekosisteminde aktif olan diğer paydaşlar ağlarını genişletmek, yeni fikirler keşfetmek ve işbirliği potansiyeli ve fırsatları geliştirmek için bu etkinliğe davetlilerdir.

Etkinliğe katılarak:
• Ağınızı genişletebilir ve potansiyel partnerinizi bulabilirsiniz.
• Araştırma ve teknolojik işbirliği için ortaklıklar kurabilirsiniz.
• Yenilikçi KOBİ’lerle iş fırsatlarını keşfedebilirsiniz.
• Uzmanlar, Start-up sahipleri ve Girişimcilerle tanışabilirsiniz.

Etkinliğe katılacak Suriyeli firma bilgilerini içeren listeye bu web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz: "http://bit.ly/2CGSkg2"

İletişim:

Etkinliğe kayıt yaptırmak ve varsa sorularınıza yanıt bulmak için:

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı
İbrahim Debbağ - 0534 830 0256