Bankalarca Ticari Müşterilerden Alınabilecek Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ 10.02.2020 tarihinde yayınlandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından; bankaların ticari müşterileri ile gerçekleştireceği işlemlerde öngörülebilirliğin ve şeffaflığın artırılması, kavram ve terim birliğinin sağlanması ve aşırı ücretlendirmenin önlenmesi için, sunulan ürün veya hizmetler karşılığı alınabilecek ücretlerin tür ve nitelikleri ile azami miktar ya da oranlarını ve bunlara ilişkin usul ve esasları belirlemek amacıyla hazırlanan "Bankalarca Ticari Müşterilerden Alınabilecek Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ", 10 Şubat 2020 tarihli ve 31035 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.

Bahse konu tebliğe buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.