Avrupa İşletmeler Ağı 2017/16 No'lu İş Birliği E-Bülteni 15.11.2017 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Projeler Müdürlüğü, Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Mersin İrtibat Ofisi tarafından hazırlanan ticari, teknolojik işbirliği ve Ar&Ge ortağı arama profilleri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

Avrupa İşletmeler Ağı 2017/16 No'lu İş Birliği E-Bülteni

Sayın Üyemiz,

Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Mersin İrtibat Ofisi tarafından hazırlanan ticari, teknolojik işbirliği ve Ar-Ge ortağı arama profilleri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. İlgilendiğiniz İşbirliği profilini işaretleyerek işbirliğinizi başlatmak için gerekli olan bilgi formunu doldurabilirsiniz.

Talebiniz, konusuna göre ilgili AİA Uzmanına ulaşmaktadır.

Avrupa İşletmeler Ağı
Mersin İrtibat Ofisi

2017/16 No'lu E-Bültene ulaşmak için LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Dear Member,

Business offers&requests, technology offers&requests and R&D partner search profiles which are published by Enterprise Europe Network (EEN) are shown below. Please select the profile and complete the required information according to your interest for any profile.

Your application will be directed to EEN Expert according to the subjects.

Enterprise Europe Network
Mersin Contact Point

Please CLICK to see 2017/16 E-Bulletin.