Asya İşbirliği Diyaloğu (AİD) İş Forumu 25.04.2019 tarihinde yayınlandı

Asya İşbirliği Diyaloğu (AİD) İş Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda; ülkemizin üyesi olduğu Asya İşbirliği Diyaloğu (AİD) Dışişleri Bakanlar Toplantısı'nın, 30 Nisan - 2 Mayıs 2019 tarihlerinde Doha'da düzenleneceği belirtilerek, söz konusu toplantı çerçevesinde 2 Mayıs 2019 tarihinde bir İş Forumu'nun gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

"KOBİ'ler – Sürdürülebilir Ekonomik Refahın Yeni Gücü" teması ile düzenlenecek olan İş Forumu'nda küçük ve ortak ölçekli işletmelerinin rolü ile iş hayatında başarının yeni anahtarı olan yaratıcılık ve inovasyon konularının ele alınmasının öngörüldüğü belirtilmektedir.

Forumu'nun ikinci yarısında ayrıca, inşaat ve lojistik, gıda ve tarım, elektronik ve bilişim, turizm ve otel işletmeciliği, sağlık endüstrisi, bankacılık ve finansman alanlarında ikili görüşmelerin yapılmasının planlandığı ifade edilmektedir.

2 Mayıs 2019 tarihinde 08:00-09:00 saatlerinde yerinden kayıt yapılan Forumun taslak programı TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebileceği belirtilmektedir.

Detaylı bilgi için Katar Ticaret ve Sanayi Bakanlığı yetkilisi ile (Mr. Saleh Al Banai, Etkinlik Sorumlusu - Halkla İlişkiler ve İletişim Departmanı, Cep: +974 7777 7639, E-posta: [email protected]) iletişime geçilmesinin gerektiği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.