ABD Savunma ve Havacılık Heyeti 08.01.2019 tarihinde yayınlandı

Amerikan Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı'nın 4-8 Şubat 2019 tarihleri arasında Savunma ve Havacılık alanında faaliyet gösteren 12 Amerikalı firmayı Türkiye’de misafir edeceği Odamız'a bildirilmiştir.

ABD Savunma ve Havacılık Heyeti

Söz konusu ticaret heyetine katılan Amerikalı firmalar, hızla büyüyen Türk savunma ve havacılık sektörünü daha yakından tanımak ve Türkiye’de beraber çalışabilecekleri paydaşlar ile tanışmak istemektedirler.

Türk ve Amerikalı firmalar arasındaki birebir görüşmeler, 4-5 Şubat 2019'da Ankara’da, 7 Şubat 2019'da İstanbul’da gerçekleşecektir.

Heyette yer alan Amerikalı firmaların listesini, İngilizce / Türkçe profillerini ve web sayfalarını ekte bulabilirsiniz. Türk firmaların ilgisini çeken ve görüşmek istedikleri Amerikalı firmalar için, başvuru formunu doldurmaları rica olunur:

Detaylı bilgi için [email protected] adresine e-mail gönderilebilir.