AB IPA Sivil Toplumu Destekleme Programı -III Çağrısına Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi 08.08.2019 tarihinde yayınlandı

Avrupa Birliği IPA , Sivil Toplumu Destekleme Programı-3 çağrısı kapsamında proje yazma teknikleri ve uygulama konularında bilgi aktarılması planlanan Mersin'de bulunan Sivil Toplum Örgütlerine yönelik eğitim düzenlenecektir.

Tarih: 20.08.2019 - 21.08.2019
Yer: Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu (4. Kat)
Saat: 09:00 - 17:30

Avrupa Birliği IPA , Sivil Toplumu Destekleme Programı-3 çağrısı kapsamında  proje yazma teknikleri ve uygulama konularında bilgi aktarılması planlanan Mersin'de bulunan Sivil Toplum Örgütlerine yönelik eğitime katılım sağlamak için lütfen aşağıdaki formu eksiksiz olarak doldurunuz.

Not: Eğitim ücretsizdir.

EĞİTİM KAYIT FORMU