9 No’lu Komite, ISAF güvenlik fuarına katıldı 28.10.2019 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 9 No’lu Bilgisayar, Elektrik, Elektronik, Telekomünikasyon ve Büro Cihazları Meslek Komitesi, güvenlik alt sektör üyeleriyle birlikte 1720 Ekim 2019 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Isaf IT Security - 8. Uluslararası Bilgi ve Ağ Güvenliği Fuarı’na katıldı.

Yaklaşık 40 kişiden oluşan ekip, İstanbul’da tedarikçi ve üretici firmalarla buluştu. Yeni ürünleri tanıma fırsatı bulan heyet, ikili iş görüşmeleri yaparak Türkiye’nin önde gelen ithalatçılarıyla temaslarını artırma imkanı yakaladı. Yurtdışından transfer edilen teknolojileri inceleyen üyeler, mevcut ekonomik koşullara uygun ödeme yöntemleri konusunda tedarikçi firmaların tavsiyesini dinleme olanağı buldu. Motivasyon artırıcı organizasyon aynı zamanda üyelerin sektörel birlik ve beraberliğini güçlendirip güç birliğine gidilmesi adına da önem taşıdı.