7. ULUSLARARASI SU VE SANİTASYON TEKNOLOJİLERİ FUARI 23.05.2022 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Rabat Büyükelçiliği'nin yazısına atfen, 7-9 Haziran 2022 tarihleri arasında Kazablanka şehrinde "7e Edition du Salon International des Technologies de l'Eau et de l'Assainissement (SITeau 7) - 7. Uluslararası Su ve Sanitasyon Teknolojileri Fuarı"nın düzenleneceği belirtilmektedir.

7. ULUSLARARASI SU VE SANİTASYON TEKNOLOJİLERİ FUARI

Yazıda ayrıca, Fuar kapsamında; su, sanitasyon ve enerji mesleklerine ilişkin sergi alanının olduğu, (burada Start-up'lara ayrılmış özel bir alan da olacağı), Fas Su Koalisyonu "COALMA" ile ortaklaşa "Su, Topraklar ve Sürdürülebilirlik" temalı üst düzey bir uluslararası konferans yapılacağı, deneyim alışverişi ve aktarımı için "gençler" ve "yaşlılar"ı bir araya getirerek "kuşaklar arası" bir diyalog oluşturulacağı, SITeau ile birlikte düzenlenen suyun yasal ve kurumsal boyutlarına yönelik eğitimler yapılacağı, B2B toplantıları (istek üzerine) etkinliklerinin düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuara katılmak isteyen üyelerimizin "https://fieldattitude.com/siteau7/inscription/" adresinden başvuru yapabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.