2. Türkiye –Irak (Bağdat, Kerbela, Necef ) Ticaret Forumu Konulu İş Gezisi, 11-15 Kasım 2018 19.10.2018 tarihinde yayınlandı

Türkiye – Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nden (TISİAD) alınan bir yazıda; Irak Bağdat Valisi, Kerbela Valisi, Necef Valisi ve İl Meclis Başkanları, Ticaret Odaları  Federasyon Başkanı, Sanayi Odaları Federasyon Başkanı, Irak İşadamları Birliği Genel Başkanı, Irak Müteahhitler Birliği Federasyon Başkanı, Belediye Başkanları , Irak - Türk Ortak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve T.C. Bağdat Büyükelçisinin davetleri İle TISİAD iş birliğinde 11-15 Kasım 2018  tarihlerinde Irak Devleti Bağdat, Necef ve Kerbela illerine  2. Türkiye –Irak (Bağdat, Kerbela, Necef) Ticaret Forumu Konulu İş Gezisi'nin düzenleneceği ifade edilmektedir.

Bağdat, Kerbela ve Necef illerinin genel tanıtımı, stratejik konumlarının değerlendirileceği ve illerin protokol yetkilileri ile görüşme ve B2B görüşmelerini (firmalar arası ikili görüşmeleri) de içerdiği belirtilen iş gezisi program detayları aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

Programa ulaşmak için buraya tıklayınız.

Davetiyeye ulaşmak için buraya tıklayınız.

Kayıt rezervasyon formuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

Üyelerimize duyurulur.